Rendszeresen felülvizsgáljuk a munkavégzést saját dolgozóinkkal és a földeken gazdálkodók bevonásával. Ezúton is köszönjük javaslataikat.
2012. augusztus 27.-én a Belügyminisztérium megbízásából ellenőrzés zajlott a Dunaújvárosi Vízi Társulatnál. Az ellenőrzés célja a közfoglalkoztatási kérelmek alapján megítélt támogatások felhasználása szabályszerűségének és hatékonyságának értékelése, továbbá annak vizsgálata, hogy az alkalmazott gyakorlat mennyiben felel meg a jogszabályi előírásoknak, a minőségi elvárásoknak.

Nyomon követünk, ellenőrzünk és betekintést nyújtunk, hogy minket is ellenőrizhessenek. Hiszen egy szép, tiszta patakmeder annyira természetes, hogy szinte észre sem vesszük. Akad tennivaló. De most megállunk egy rövid összegzésre.

Persze nem önmagunknak tesszük fel ezt a kérdést, inkább Önök teszik fel nekünk. Múlt hét péntekén Kertész Gyögy úrral jártuk a határt, ellenőrizve az elvégzett munkát és kijelölve a további teendőket.

 Nagyobb gépi tisztítás történt a Lak patakon és a Nagykarácsonyi vízfolyáson.

Amikor egy vállalt teljesítményét vizsgáljuk, elsősorban a műszaki és pénzügyi adatokra koncentrálunk. A féléves értékelés összeállítása során a kollégáim ötletgazdagsága létrehozott egy rendhagyó adathalmazt, amely mosolyra késztetett bennünket. Van megkönnyebbülést hozó mosoly és keserű mosoly, ebben a cikkben mindkét csoportból válogattunk.

17. oldal / 17